För partners

Vill du erbjuda dina kunder smarta betallösningar? Mobila & online

Vi vill gärna arbeta tillsammans med våra partners för att kunna erbjuda de bästa och enklaste lösningarna till våra gemensamma kunder. För oss är ett partnerskap en win-win-relation.

Just nu söker vi nya partners som vi tillsammans med, kan distribuera och utveckla våra kundvänliga affärslösningar till en ny nivå. Kontakta oss så kan vi börja prata!

Kontakt oss »

Skapa företagets egen betalningslösning med vår White Label Payments.

När du och ditt företag vill skapa en egen betalningslösning finns Certitrades White Label Payments. Den går enkelt och snabbt att integrera med din onlinebutik via ett REST API gränssnitt. Allt du vill göra går genom API och detta ingår:

  • Registrering
  • Konfigurering
  • Betalningar
  • Rapporter
  • Back office-funktioner som till exempel ”återbetalning”.

På det här sättet kan du ge dina kunder en perfekt betalningsmöjlighet. Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig och hur vi kan öka din försäljning.

Certitrades White Label Payments uppfyller säkerhetskraven PCI DSS Level 1.

Kontakt oss »

Bli vår distributionspartner

Integrera Certitrades betalningslösning i din webshop och erbjud en totallösning till dina kunder. När det gäller integreringen erbjuder vi flera olika alternativ från enkel API till utökad REST API gränssnitt. Du kan också använda öppna källmoduler som vi eller våra partners erbjuder. Vill du skapa din egen modul hjälper vi dig gärna med support och distribution av din modul till andra handlare.

Kontakta oss och låt oss berätta mer om vilka attraktiva fördelar du som distributör får.

Kontakt oss »

Tjäna extra som vårt säljombud

Enklaste sättet att bli partner med oss är att vara vårt säljombud. Ge oss tips och vi belönar dig vid varje nytt avtal som sluts utifrån dina tips.

Kontakta oss så kan vi berätta mer om vår säljombudsmodell.

Kontakt oss »

Bli en teknisk partner

Vi söker också tekniska samarbetspartners som kan utveckla webshop plugins, integreringslösningar och annat som tillför värde till vår online och mobil-betalningsplattform.

Kontakta oss och låt oss diskutera ett samarbete. Vi vill skapa nytt tillsammans med dig!

Kontakt oss »