Tacka lågprisflyget för våra enkla och prisvärda betaltjänster!

 In Blog

Hur vi på Certitrade blev inspirerade av lågprisflyget

För några dagar sedan satt jag och pratade med min gamle vän som driver både butik och webbshop. Eftersom jag har 20 års erfarenhet av både betalbranschen och detaljhandeln, gled samtalet så småningom över till just det här med att sälja och ta betalt.

Min vän sa, att ur hans synvinkel, så fungerar det ganska bra med de betallösningar som finns, men han hade ändå några önskemål. Allt fler och fler konsumenter betalar elektroniskt – vilket ju innebär betalning med kort i fysiska butiker och med kort, Swish och faktura när köpen sker online. Att handla med kort har snabbat upp betalprocessen i fysiska butiker, men när det gäller nätet och onlinehandeln ser min vän ett behov av utveckling.

Han tycker att det idag finns ett överflöd av betalningsmetoder, vilket gör upplevelsen för kunden komplicerad och priset på betaltjänsten för hög för handlaren.

Han sa att alla handlare faktiskt inte behöver alla möjliga betalningsmetoder och månadsavgiftsbaserade tjänster. Det de behöver är enkla och kostnadseffektiva grundläggande tjänster. Ja, precis som det lågprisbolagen erbjuder när det gäller resor. Mera basic och mindre lull-lull.

Och det är här det blir intressant, tycker jag, för lågprisflygbolag som Ryan Air och Norwegian har ändrat hur vi idag reser. Flyga är inte längre lyx, utan mer en vanlig tjänst med bra pris / kvalitet och världen har därför öppnats för så många fler.

Samma sak gäller för betalningstjänster. Den som driver webbutik och e-handel behöver enkla grundläggande tjänster till rimliga kostnader.

Något vi på Certitrade har märkt och tagit fasta på.  Vi vill erbjuda just de här rimligt prissatta standardiserade betalningstjänsterna till handlare och butiker. Betaltjänster som täcker alla grundläggande behov, men som inte krånglar till det. Vårt fokus är enkelhet och hög kvalitet / prisförhållande. Det är därför vi har tagit fram våra nya produkter.

Certitrade All-in-One

Certitrade All in One

Certitrade All-in-One är vår lågprisprodukt som ger precis den grundläggande och basala betalningsfunktion för kort- och Swish-betalningar som räcker för de flesta handlare och deras kunder. Den som driver butiken betalar bara för vad han eller hon använder. Inga fasta avgifter, utan bara en transaktionsavgift som inkluderar inlösaravgift. Butiksinnehavaren kan starta och stoppa tjänsten närhelst hon eller han vill. Tjänsten innehåller också grundläggande rapportering via handlarens egen sida och kundsupport. Den är perfekt för mindre butiker/webbshoppar eller för de som enbart säljer per säsong.

 

Certitrade Fast

Certitrade Fast

För större affärer och butiker har vi lanserat Certitrade Fast, som är en betaltjänst med fast månadsavgift. Certitrade Fast täcker alla PSP-kostnader upp till 1000 transaktioner per månad och stöder alla de vanligaste betalmetoderna: kort, faktura och Swish. Tjänsten stöder många branschaktörer, banker och fakturahanterare och handlaren kan välja sin egen partner och göra ett avtal direkt med denne.

Mailpay

Båda Certitrade-paketen innehåller en unik Mailpay som är en smart lösning när försäljningen sker utanför en webshop. Med Mailpay kan handlaren skapa en betalorder med produktinformation och moms och maila den till kunden. Denna betalorder innehåller en länk till en betalplats där kunden kan betala ordern med kortbetalning och få ett kvitto på sin betalning. Det är också en praktisk lösning vid telefonförsäljning eller när extra artiklar ska ingå i leveransen.

 

Ja, så lågprisflygbolagen har gjort resan lättare för alla och inspirerade oss till nya betaltjänster. Det är därför vi har tagit fram våra paket för olika behov och med en mycket rimlig prissättning. Vi vill göra det enklare för alla handlare som vill sälja och ta betalt.

Det är det vi på Certitrade står för, det är vårt uppdrag.

Det är därför vi kommer att fortsätta erbjuda nya attraktiva betaltjänster för alla slags butiker och e-handlare – och vi kommer fortsätta hålla priset nere. Det ska vara enkelt och billigt att ta betalt.

 

Med vänliga hälsningar

Päivö Eerola

Paivo Eerola

Författaren Päivö Eerola är styrelseledamot i Certitrade AB. Han är expert på betalningar och dessutom en sann entreprenör.

 

 

 

 

Recommended Posts